Tiden går, vi har passerat mitten av oktober och många ha avslutat löpsäsongen. Och i Åre föll den första snön precis som man kunde se hos Träningsglädje som råkar vara där just nu. Och även om min favoritårstid är sommaren så gillar jag vintern också, när det är bra väder. Och ni vet ju hur det är, man kommer oftast ihåg alla de dagar då det varit just bra väder. Så även jag kan känna en viss längtan till snö och skidåkning.

Och det blev ju inte sämre när jag var inne på Intersport på Drottninggatan i Stockholm och såg att de skulle ha längdskidhelg nu i helgen. Och längdskidträffar kommer det finnas i en massa butiker och vilka datum och tider som gäller för Intersportbutiken i din stad kan du titta på det här. Man kan också inspireras och börja längta till längdskidpremiären genom att bläddra i längdmagasinet med Anna & Emil.

Längdskidhelg Craft Intersport

Passa på att göra fynd från förra året och handla nyheter till rabatterat pris!

Längdskidor Intersport

Craft Storm Intersport

Och som jag var inne på tidigare så är det ju de fina dagarna man kommer ihåg mest och bäst. Och när det är fint vinterväder då gillar jag verkligen att åka längd. Och jag kan gilla kombinationen av fin längdskidåkning med att det är skönt att komma in i värmen efteråt. Det känns liksom lite lyxigt att få göra båda delarna. Känner ni igen det? Jag lägger med några extra bilder från förra säsongen och jag hoppas ni börjar längta lite, för tiden går fort och snart är det vinter.

bad gastein 121 copy

bad gastein 126 copy

bad gastein 122 copy

Detta är ett blogginlägg i samarbete med Intersport.

INTERSPORTBLOGGARE_LOGO 

Intersportlogga

Share Button