När vi erbjöd denna kurs i somras fick vi en del frågor om vi skulle köra den även nu i höst. Tiden går fort och hösten är här och nu tar vi i alla fall tag i detta igen. Så för er som vill passa på att boosta er med kunskap, feedback, motivation och inspiration inför den mörka årstiden när vi har chans att nöta in det vi lär oss, passa på att boka in er på nedanstående kurstillfälle.

För att bli en bättre löpare behöver man naturligtvis springa en del men med hjälp av olika övningar kan du lära dig att springa både effektivare och snabbare samtidigt som du minskar risken för skador. Kombinationen av konditionsträning och ett effektivt löpsteg kan göra din löpning både roligare och öka dina chanser till att prestera bättre.

Alla kan vara med på kursen, oavsett om du precis börjat springa eller om du är en van löpare som vill ta din löpning till en ny nivå. Kursen fokuserar främst på löpteknik, styrka samt rörlighet så därför spelar det ingen roll hur snabbt eller långt du brukar springa. Det behöver inte vara så komplicerat som många kanske tror utan tvärtom både roligt och enkelt.

Vi som håller i kursen är löpcoacherna Ingmarie Nilsson och Kenth Svensson. Två löpare som tillsammans har sprungit i mer än 50 år och hunnit avverka hundratals lopp i olika längd, allt från 800 m. till ultralopp.

På ett enkelt och konkret sätt kommer vi att förklara och praktiskt visa en mängd olika löpskolnings-, löpstyrke- och rörlighetsövningar. Eftersom vi är två coacher kommer det dessutom bli mycket individuell fokus.

Datum för kursen är tisdagen den 29 oktober klockan 17:30- cirka 19.00 i Tantolunden på Södermalm i Stockholm. Samling vid minigolfbanan nere vid vattnet. Max antal på kursen är 12 deltagare och minimum för att kursen ska bli av är 6. Pris; 500 kr/person. Betalas kontant på plats eller innan träningen via Swish.

Först till kvarn gäller!

Frågor och anmälan mailar du till: snabbafotter@gmail.com eller ingmarie17@gmail.com

Våra hemsidor: snabbafotter.se och yoging.se

Varmt välkommen!

IMG_4523lop2

NYC 172

Share Button