Efter gårdagens långpass kände jag egentligen inte så mycket, men visst, lite stelt var det och det kändes något fortfarande i morse. Så i förmiddags hittade jag en naprapattid efter lunch, snabba bud helt enkelt. Under lunchen med en kollega fick jag frågan om jag går till naprapat regelbundet och jag tycker det var en bra fråga. Svaret är nej, bara när jag själv känner att det kan finnas behov för det. Men jag tycker inte det är en dum idé, att någon gång ibland gå och kolla läget. Många kanske sitter ner lite mycket eller jobbar i konstiga ställningar som kan göra att kroppen behöver rätas ut lite.

För min egen del idag så var det mest en förebyggande åtgärd, jag ville kolla läget för jag vill inte att det ska bli något strul med kroppen nu när nästa mara närmar sig. En genomknådning är naturligtvis bra, men det är stötvågen som jag känner gör mest nytta. 6000 slag i varje vad efter lunchen, det kan väl vara skönt. Jag är ju löpare och löpare har inte de mjukaste vaderna men vaderna var tydligen så pass bra att det inte bör bli några problem med dem, så nu hoppas jag på det. Ingen träning idag efter gårdagens långpass och ingen träning heller samma dag som naprapaten har gjort sitt, så det är en bra tajming för en vilodag.

Kompressionssleeves

För att ge vaderna lite extra hjälp använder jag kompressionsplagg från Gococo som jag vunnit hos Helena!

Share Button