Jaha, helgen går mot sitt slut igen. En helg som inte riktigt gick helt som planerat. Vilodagen i fredags lyckades jag i alla fall med. Det planerade långpasset i lördags blev det inte mycket med när jag på grund av soppatorsk inte orkade köra vidare själv efter de första 15 gemensamma kilometrarna med Running Sweden.

Och idag var det Hässelbyloppet men 10 kilometer skulle inte göra mig gladare när det var ett långpass jag ville få in. Jag fick helt enkelt skita i Hässelbyloppet och sikta in mig på ett eget långpass. Men jag funderade ganska mycket på detta, både igår och idag. Lite slappande i soffan blev det i förmiddags innan jag kom utanför dörren. Nu var det ju fint väder och det hade lockat ganska många utanför dörren och det märktes på sina ställen. Men det var faktiskt inte så mycket löpare ute som jag trodde. Men det är klart, de allra flesta löparna inom Stockholm var väl ute i Hässelby, för jag tror inte det fanns något annat som konkurrerade med Hässelbyloppet idag. Det kanske är fördelen när loppet går så sent på säsongen.

Mitt långpass då? Jo, det gick bättre idag. Känslan var bra och jag fick ihop 35 km innan jag gick in till dusch och soffa igen.

Tröja för höstlöpning

Nyhet från Craft hösten 2013

Idag invigde jag en nya tröja, Craft PR Thermal Wind Top!

Share Button