Vilken lång dag det blev, men en dag i träningen och framförallt löpningens tecken. Klockan ringde innan 6 i morse och det är toktidigt för mig. För klockan 7 var det dags för löpkurs med Trendoträning – Anna. Det var mörkt när jag åkte hemifrån och jag ville gärna slumra lite och hoppades på att bussresan skulle kännas lång. Men fram kom både jag och solen och vi körde igång.

En kompakt liten kurs där vi hinner med både löpteknik, löpskolning, lite löpstyrka samt teknik och taktik i backe. Man kommer väldigt långt på ett tillfälle och därefter kan man själv nöta in det man har lärt sig. Just därför håller vi oss till ett kurstillfälle än en massa tillfällen som mest tar tid och plats i kalendern.

Och ja, deltagarna verkade väldigt nöjda och det känns väldigt bra när de verkligen vill lära sig, vill komma framåt i sin löpning och redan under kurstillfällets gång märker att detta kommer göra skillnad.

Jag fortsatte dagen med en inspirationslunch, som jag berättade om tidigare. Efter att jag gått upp så tidigt var jag naturligtvis trött framåt kvällen. Jag lyckades inte orka med riktigt den träning jag hade tänkt mig, men det blev i alla fall en runda på ön, Kungsholmen.

djurg_host1

Det blev fint väder med härliga höstfärger!

jag_kenth

Anna och jag efter morgonpasset!

Share Button