Ibland har jag varit effektiv. Dagens lunch blev väldigt effektiv. Och med effektiv menar jag nödvändigtvis inte skitsnabb lunch. Nä, dagens lunch var effektiv för att jag lunchade med en annan löpare och vad som händer då är att jag både inspirerar (hoppas jag), blir inspirerad och äter lunch och allt detta samtidigt. Inte illa va!?

Just att inspireras tycker jag är intressant. För vi vill säkert alla inspireras, men vi inspireras av väldigt olika saker. Svårt att sätta fingret på kanske men jag inspireras bland annat av bra prestationer utifrån individen och fantastiska resultat i stora tävlingar. Det är nästan så jag kan bli lite tårögd framför tv’n ibland, av ren glädje, lycka och jag inspireras!

Vad inspireras du av?

2013-08-04 08.50.18

Här har starten gått på Stockholm Ultramarathon och det kan jag också inspireras av!

Share Button