Idag sprang jag med ett företag som hade sitt sista bokade pass just idag. Naturligtvis är det väldigt roligt att se alla de framsteg löparna har gjort sen jämfört med i vintras när vi körde igång. Men vad händer nu då? Om vi inte är där varje måndag och kör med dem, kommer de att fortsätta på egen hand eller tillsammans med sina kollegor eller kommer de att trappa ner på löpningen och kanske till och med lägga skorna på hyllan tills det är vår igen?

Samtidigt som vi inte vet svaret på frågan så vet vi att kontinuiteten under vintern kommer att göra stor skillnad när vi kommer fram i mars. Skillnaden är stor om man jämför vila under vintern eller kontinuerlig löpning i någon form, även under vintern. Jag hoppas att våra löpare från företaget vi sprang med idag väljer att fortsätta med löpningen i någon form, även under vintern och även om inte vi är där.

halmstad 10 copy

Det går att springa på vintern också, till och med på stranden som på bilden ovan!

Share Button