Oviss framtid

Idag sprang jag med ett företag som hade sitt sista bokade pass just idag. Naturligtvis är det väldigt roligt att se alla de framsteg löparna har gjort sen jämfört med i vintras när vi körde igång. Men vad händer nu då? Om vi inte är där varje måndag och kör med dem, kommer de att fortsätta på egen hand eller tillsammans med sina kollegor eller kommer de att trappa ner på löpningen och kanske till och med lägga skorna på hyllan tills det är vår igen?

Samtidigt som vi inte vet svaret på frågan så vet vi att kontinuiteten under vintern kommer att göra stor skillnad när vi kommer fram i mars. Skillnaden är stor om man jämför vila under vintern eller kontinuerlig löpning i någon form, även under vintern. Jag hoppas att våra löpare från företaget vi sprang med idag väljer att fortsätta med löpningen i någon form, även under vintern och även om inte vi är där.

halmstad 10 copy

Det går att springa på vintern också, till och med på stranden som på bilden ovan!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Hörde rykten om att du varit med och coachat löpare på min arbetsplats – hoppas dessa pass är kvar när jag börjar jobba igen. En toppeninvestering av företaget känns det som.

  2. Men vilken fin bild. Jag skulle vilja hoppa in i den och springa en vända jag också!!

  3. Det kan vara svårt att förmå sig att gå ut och springa på vinterhalvåret, men behållningen tycker jag är så stor. Jag har alltid världens största leende på läpparna när jag väl kommit ut och det är så skönt att faktiskt se till att komma ut lite på vintern, när det är så enkelt att strunta i det.

  4. Snorkkis: Ja, visst är det, så du får skynda dig tillbaka! ;-)

    LL: Välkommen till stranden i Halmstad, funkar även på vintern!

    Kim: Det är nog många som har ganska svårt för detta och även jag har haft väldigt svårt för detta vissa år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *