Gårdagen blev perfekt, mycket träning och ännu mer träningssnack, hela långa dagen. Men helt plötsligt är det söndag med allt vad det kan innebära. För mig var det till att hoppa upp vid 8-tiden för klockan 9 hade jag löpardejt på Galgberget. Det gäller att passa på när man är hemma. Det kändes lite stelt i benen på vägen dit helt klart, men att gårdagens pass satte sig lite i benen är varken konstigt eller gör något. Det sprang jag liksom bort idag.

Nu har jag mellanlandat hemma, plockat ihop prylarna från helgen och snart är jag på väg tillbaka till Stockholm igen. Helgen går som vanligt alldeles för fort. Kikar jag in i nästa vecka så ser jag att den också kommer innehålla en del löpning i olika konstellationer, inte helt oväntat kanske. Just nu känns det bra och jag hoppas jag kan få till en bra kommande vecka.

Skärmavbild 2013-10-06 kl. 12.50.28

En bild från frukosten igår, uppe tidigt, mörkt ute, värmeljus på bordet. Inte så illa!

Share Button