När jag agerar löpcoach ligger inte fokus på min egen träning utan på de jag tränar för stunden. Men sen händer det att det finns en del snabba löpare i de grupper man tränar och ikväll var det så och då får jag ju lite träning på köpet. Båda varianterna är lika roliga, så för nöjets skull spelar det ingen roll.

Ikväll körde min grupp ett pass på 5*1000 meter i 4-fart med minskande vila. Imponerande grupp så det är inget vilopass utan det rullar på bra. Och i min situation ska jag också se till att jag som ledare håller tiden, coachar de andra med pepprande fraser under intervallernas gång och mellan intervallerna. Hårt kul jobb i bra fart helt enkelt!

adios boost i intervaller

Jag har kört coachpass i adios boost både idag och igår, känns bra!

Höstiga träd

Riktigt fint höstväder ute idag!

Share Button