Mellanmål är något jag borde bli bättre på. För att få i mig tillräckligt med energi för att kunna träna bra är en stor utmaning. Då är mellanmål ett bra och enkelt tillskott och då har jag vissa önskemål, det måste vara enkelt och gott!

Och det som funkar klart bäst för mig är något jag inte behöver tillaga och något som jag kan dricka och då är en drickyoghurt mitt bästa alternativ. Jag har egentligen gillat att dricka yoghurt väldigt länge, typ innan konceptet drickyoghurt fanns. Okej, då var det ju lite mer trögflytande, men det funkade och det var ett enkelt och gott sätt att snabbt få i mig energi. Men nu finns en mängd olika drickyoghurt och det dricker jag ibland, oftast när jag är på resa. Men jag borde göra det mer. Nu senast har jag fått prova en drickyoghurt från Valio med bra med protein i. Riktigt god och denna borde jag köpa hem fler av.

Valio drickyoghurt Pro

Share Button