Även om jag inte kunde springa Lidingöloppet idag så åkte jag ut till Lidingö för att titta lite. Det tog inte lång tid innan jag förstod att jag fattat rätt beslut, för det fanns ingen ork i kroppen och mitt besök på Lidingö blev inte någon långkörare som det annars lätt kan bli när det finns olika distanser och olika starttider.

Det är väldigt mycket folk, fullt på tunnelbanan och ett par hundra meter kö till gratisbussen till Lidingö, så jag tog vanliga bussen, gick snabbare så och vi kom fram till samma ställe. Det är mycket folk på Lidingö, men det verkade flyta ganska bra. Jag kom dit i bra tajming till att täten passerade Lidingövallen efter 7-8 kilometer. Kul att se lite löpsteg, när man springer själv ser man ju av naturlig anledning aldrig täten. Speciellt de 2 första löparna hade väldigt bra driv i sina till synes enkla steg där de också bara gjorde vad som behövdes med överkroppen, inte en massa krängande eller annat. Häftigt att se!

Lite efter täten så rullar det på med löpare och med tanke på att man ser vilka för mig kända löpare som springer förbi så förstår man också ganska bra ungefär var i loppet jag skulle passerat. Ganska kul att se. Och som vanligt tänker man att man borde kommit tidigare, men man är tydligen inte så bra som man tror, ha ha!

Innan jag åkte hem så ställde jag mig vid målet en stund och såg de första löparna och en del bekanta. Återigen kul att se och jag försökte gissa när jag borde kommit i mål. Naturligtvis svårt att veta, men runt 2:10 hade jag kanske haft. Många som gjorde bra resultat och i damernas lopp blev det lite spänning på slutet där segraren Therese Olin tog över täten först runt 2 kilometer från mål.

Så jag är nöjd att jag inte startade idag och jag är nöjd att jag tog mig ut en liten stund. Det byggde på motivationen lite så nu vill jag bli fullt frisk så snart som möjligt.

Enervit Resorb Axa

Närmre uppladdning för Lidingöloppet än så här kom jag aldrig!

Share Button