Hösten och kylan har slagit till med full kraft. Det har blivit kallt, riktigt kallt. En del trotsar fortfarande vädret och springer i kortbyxor eller korta tights medan jag har börjat hitta lite vantar sen förra året i garderoben, allt för att inte frysa. Och jag vet inte om det är vädret som gjort att så många verkar vara lite förkylda och halvhängiga.

Igår ställde vi in ett PT-pass och jag vet löpare som måste kasta in handduken i helgens Lidingölopp på grund av förkylning. Jag tycker det är så tråkigt, många har säkert sett fram emot Lidingöloppet som ett stort mål under hösten. Hösten är lurig, den kommer med mycket ”skit”, hur fint det än kan se ut på bilder som postas på instagram.

Än så länge har jag klarat mig så jag fortsätter med varma kläder och hoppas på det bästa.

Sälen Transtrand 11

Share Button