Efter en hektisk vecka tar jag vila från träningen idag. Vila behöver både jag och kroppen men det blir också en vila inför helgens träningspass som ska bli lite längre än vad veckans träningspass har varit. Det blir en helg med längre pass som passar bra inför nästa helgs Lidingölopp.

Vila är något som jag tycker ofta bara ”råkar” bli. Det jag menar är att ofta så blir det dagar där det helt enkelt inte blev någon träning och i det långa loppet så blir det en del vilodagar. Men den här vilodagen känns lite annorlunda. Den här vilodagen känns lite mer planerad och jag vilar inte bara för att det inte råkade bli någon träning idag, utan jag bestämmer mig för att idag är det vila som gäller och jag tycker att jag behöver det. Hänger ni med på skillnaden?

NYC 133

Våga planera in vila när kroppen behöver det och för att ladda inför kommande träningspass!

Share Button