Kommer ni ihåg när jag för ungefär en vecka sedan att jag inte visste om jag skulle springa halvmaran i Stockholm eller inte? Träningen hade varit sisådär och jag kände mig allmänt seg. Nu sprang jag ju loppet och efter det har det rullat på i bra fart hela veckan med olika coachuppdrag och tagit snabba grupper och individer hela tiden så jag har kört intervaller på minst 1000 meter i 4 min/km varje dag måndag-torsdag. Det är inte optimalt i längden men för nu kändes det bra att hitta tillbaka lite till känslan igen. Men när jag nu kommer hem från dagens uppdrag så visst känns det lite i vaderna, de får alltid jobba lite extra när intervallerna ligger ner mot 3:30 min/km. Men imorgon blir det lugnt, inga intervaller alls och kanske till och med vila från aktiv löpträning.

adidas adizero adios boost

Dagen till ära sprang jag i mina adidas adizero adios boost, men det gjorde jag igår också! :)

Share Button