Idag hade jag förmånen att kunna köra ett coachpass hemma på Kungsholmen. Detta gjorde att direkt efter vår gemensamma träning så fortsatte jag en egen liten distansrunda och ändå var jag hemma i okej tid. Det gäller att fixa det för sig ibland!

Coachpasset körde vi mestadels på Kristinebergs IP i en serie olika intervaller där vi lite ”lekte” med längder och hastigheter. Ett intervallpass behöver inte vara strukturerat i form av 10*3 minuter eller liknande, det går absolut bra att variera en del. Det blir också mer nytt och spännande och man har ingen press jämfört med om man kör ungefär samma intervallpass varje gång och hoppas på någon form av förbättring varje gång.

Min egen distans efteråt gick inte lika bra. Som väntat var det mycket folk runt Kungsholmen och jag började få lite soppatorsk. Men mest jobbigt var alla smådjur som kom i stora attacker och jag vet inte hur många som kom i mun, ögon och öron. Nja, det blev ingen bra runda helt enkelt. Men jag känner mig nöjd och glad ändå efter träningsdagen.

IMG_2962

Idag var det fantastiskt på coachpasset så jag är väldigt nöjd med mitt jobb som löpcoach!

Share Button