Igår var det en regnig dag. När jag lämnade ett jobb strax innan 16 för att hinna till nästa jobb vid 17 så spöregnade det ute. Eftersom nästa jobb var en företagslöpning utomhus slog mig faktiskt tanken att ”kan undra om det blir något, det kanske inte kommer någon alls”. Men när jag var hemma för snabbt ombyte så hade det faktiskt slutat regna och vi blev nog runt 15 stycken på företagslöpningen, inte illa.

Vi slapp regn nästan hela passet och körde långa intervaller i snabbdistansfart och avslutade med ett par serier med styrkeövningar. Det roliga var att det var några deltagare som framhävde att de tycker att dessa längre intervaller är så bra för det ger mer än väldigt korta intervaller och det stämmer bra överens med vad jag förespråkar också. Summa summarum fick vi ihop ett bra pass på en timme i ett regnigt höstväder.

Share Button