Anmälan Boston Marathon 2014

Ni får ursäkta att jag är lite sen med detta på bloggen. Kanske har ni redan sett det på Instagram om ni följer mig där. Anmälan till Boston Marathon 2014 öppnade i måndags och under måndagen och tisdagen var man tvungen att ha en godkänd marathontid på minst 20 minuter bättre än kvaltiden för sin ålderskategori till Boston Marathon 2014. Idag onsdag och imorgon torsdag räcker det att ha 10 minuters marginal till kvaltiderna till Boston. Sedan tror jag att det under fredag och helgen räcker med motsvarande 5 minuters marginal och om det därefter fortfarande finns platser kvar så går det att anmäla sig under nästa vecka. För att anmäla dig till Boston Marathon 2014 går du in här.

Jag ansökte till Boston i måndags när de öppnade och igår kväll så fick jag mailet där det står att jag har en plats i loppet så det känns kul och bra. Det blir mitt fjärde raka Boston Marathon och jag ser ingen direkt anledning att sluta den sviten, det är kul helt enkelt och det finns stora möjligheter att kombinera loppet i Boston med några lediga dagar på annat kul ställe.

Accepted Boston Marathon 2014

Perfekt motivation för vinterträningen! 

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Ha det så roligt! För mig förblir det en dröm… Det kommer visserligen vara lite tidigt för bad och så, men jag kan rekommendera att ni tar er till Provincetown eller Marthas Vineyard efter löpta loppet. P-Town har en härlig stämning (mycket queer och trans-shower!), vackra stränder och valutflykter med nästan garanterat valsikte! Marthas har fina springvägar längsmed vattnet, mysiga barer och restauranger och vacker natur. Och så är det ju presidentens sommarviste!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *