Sista hela dagen på träningsresan till Playitas hade jag ställt klockan för att gå upp tidigt. Klockan ringde redan vid 7-tiden, men man måste ju få sova lite så jag kom upp strax innan 8. Alldeles lagom för att hoppa i kläderna och vara redo för morgonjogg klockan 08:15.

Det här med mina morgonjoggar är förresten något som har löst sig ganska bra av sig själv den senaste tiden. För när jag ändå varit iväg på träningsläger så har det varit löpningar tidigt på morgonen överallt så det har jag fått till av bara farten. Hur det ska gå från nästa vecka och framåt får vi se. Kanske jag får hitta på något nytt för att det ska kännas enklare.

Dagens morgonjogg var jag med på för att den var lite längre än vanligt, idag var det tänkt 9 kilometer. Men vi var inte så många, kanske en 10-12 stycken och då blir det väldigt svårt att hålla ihop det i en grupp. Allteftersom spred gruppen ut sig och vi som låg i det främre ledet fick vid några tillfällen vända och hämta upp de som tog det något lugnare. Det funkade trots allt så bra det kan i en så spretig grupp som det kan bli under dessa omständigheter och förhoppningsvis tyckte alla att det var okej. För egen del har jag känt mig ganska sliten de senaste dagarna och jag har undrat om jag är så ur form som det känns eller om det bara är falska signaler. Idag kändes det trots allt lite bättre och jag hade inga problem att hänga med när någon ville upp och dra i någon backe eller någon viss sträcka och det kändes bra. Tror faktiskt att många av de som försökte hänga med fick slita en del när jag tryckte på och det kändes naturligtvis bra. Jag behöver lite positiva vibbar nu inför hösten.

Resterande delen av träningsdagen användes mest till lite backlöpning, lite filmning och lite sånt. Det gäller att passa på här nere i solen och värmen innan det är höstrusk utanför dörren.

Playitas 633 sunset

Vi har sett en del fina solnedgångar här på Playtias!

Share Button