Jag känner mig lite sliten och eftersom vi planerade en sväng med bil idag passade det ganska bra med en vilodag från löpning och annan träning. Men direkt efter frukost, innan vi drog iväg med hyrbilen, hade jag en inbokad massage i 55 minuter för 60 Euro. Tyvärr gör jag detta lite för sällan hemma, för där blir det mer att jag går till en naprapat eller liknande för att jag har någon form av skada eller känning. Så nu hade jag inga krav eller önskemål att det skulle bli en ”hård” sportmassage utan skönt skulle vara ”good enough”.

Och det blev verkligen bra. Min massör kände sig ganska bra fram vad som var lagom och visst kändes det en del, på både ställen där jag gissade att det skulle kännas och på lite andra ställen också. Det roliga var när han vid ett par tillfällen sa att jag var lite spänd och det är kanske inte så bra, men då sa han något i stil med ”It’s okay if you are a runner!” Vi löpare får alltså helt enkelt acceptera att vi är lite stela emellanåt och det tycker jag känns ganska bra!

Playitas 508 swedish ski team

Det sägs att det syns att jag är svensk, men jag förstår inte alls vad de menar! :-)

Share Button