Efter incheckning med tillhörande bubbel fick vi skjuts till Playitas Villas, ett område med villor där vi skulle bo och det kändes direkt som ett bra boende. Förutom att bo i villa kan man också bo på hotell eller i lägenhet. Vi bor väldigt rymligt, en schysst liten uteterass och en privat pool på 15-20 kvadratmeter. Direkt där och då kände jag att detta kan bli en skön vecka där det också kommer finnas utrymme i tid att bara slappa och ladda batterierna.

Sedan gick vi och åt och just maten är ofta ett stort samtalsämne på träningsresor och här fanns mycket att välja på. Naturligtvis är det buffé som underlättar alla beslut. Jag tror jag får anledning att återkomma till maten lite senare när jag hunnit bilda mig en bättre uppfattning men ikväll verkade alla vara nöjda.

På väg tillbaka till huset gick vi förbi området där mycket händer. Där var väldigt tomt på folk, men det hade hunnit bli väldigt mörkt, så det var ju inte så konstigt. Detta är trots allt en anläggning där det gissningsvis råder en febril aktivitet under de timmar solen är uppe, men när solen gått ner och folk har ätit, ja då går dagen snabbt mot sitt slut.

Det har varit jobbiga sista dagar innan resan så att få sova en bra natt kändes ganska viktigt och som en bra start på en aktiv vecka.

2013-09-03 19.43.22

Share Button