Nu är det äntligen dags, när jag skriver detta är det 8 timmar tills jag sitter på flyget till Kanarieöarna och Apollos träningsanläggning Playitas. Det har blivit september och lite höstigare ute här hemma, men jag hoppas att jag får förlänga en sommar med fantastiskt väder med ytterligare en vecka med sol, värme, träning och vila.

Jag har funderat på hur länge jag känt till att Playitas finns, utan att åka dit. Och det är nog ganska många år sedan jag hörde talas om Playitas för första gången. Sen vet jag att jag sett det lite varstans, på mässor på olika lopp och i lite olika annonser i både tidningar och på nätet. Men nu ska jag alltså åka dit för första gånger och själv testa hur det är. Jag har hört en hel del genom åren och det är svårt att komma ihåg allt jag hört, så nu ska det bli spännande att komma ner och bilda mig en egen uppfattning.

Jag har varit på träningsläger på Kanarieöarna förr, men bara på Gran Canaria och Teneriffa. Förr brukade vi åka på påsklovet med klubben och siktade alltid mot någon turistort runt Medelhavet som också hade en friidrottsanläggning. Samtidigt som det då kändes som det naturligaste och bästa man kunde göra på påsklovet så var det också ganska svårt att hitta bra semesterorter som också hade en friidrottsanläggning vi kunde träna på. Och nu finns alltså Playitas som ska ha både det ena och det andra.

Har ni varit där, tipsa gärna om vad jag inte får missa. Har ni inte varit där, häng med här på bloggen för jag ska försöka återge min träningsvecka i solen så bra som möjligt. Förväntningarna är höga, nu åker vi!

Salt27

Nu ska jag leva loppan och träna i sol och värme på Playitas!

Share Button