Förra veckan var fantastisk på många sätt. Men den var också jobbig och därför såg jag fram mot denna veckan. Förra veckan hade jag flera löpklasser, både bokade och mer ad hoc och det är så kul och ger mig en bra kick och jag känner att jag sprudlar av energi när jag gör det, men det tar ju också tid. Jag hade också fyrverkerijobb under veckan och ett stort fyrverkeri till musik igår kväll och det jobbet har tagit mycket tid den senaste tiden. Så om förra veckan var mycket engagemang för andra så kommer denna veckan vara med ett större fokus på min egen träning.

Ibland kan det kännas som att man på väldigt kort tid tappar all kondis, all vilja och all motivation och man undrar hur tusan man ska ta sig tillbaka. Det är lätt att bli orolig och tro att man står på noll igen. Jag försöker slå bort den tanken, både för mig själv och för andra, för jag tror inte på den. Har man inte hållit uppe för lång tid tror jag att man ganska snabbt, i alla fall snabbare än man ofta tror, är tillbaka på en liknande nivå som innan man tyckte att man tappade ”allt”. Så nu ska jag försöka komma tillbaka in i matchen på ett bra sätt och det ser jag fram emot.

alperna löpning 5

En liten skön bild från löparveckan med STS Alpresor!

Share Button