Jag är egentligen en typisk asfaltsräv, det går ju helt enkelt snabbare på asfalt än i terräng. Men innan sommaren fick jag testa terrängskor från Merrell vilket passade bra inför löparveckan till Bad Gastein med STS Alpresor. Med dessa sprang jag bland annat en del i en skidbacke hemma i Halmstad och det var naturligtvis bra, även om det är svårt att förbereda sig på bergen i alperna. I alperna blev det alltså mer terräng än vad jag sprungit på länge och under nattlöpningen fick vi också möjlighet att springa med pannlampor från Silva.

Outnorth kan man hitta allt möjligt för terränglöpningen. Allt från skor och kläder till pulsklockor, pannlampor och annat som kanske kan vara bra om man ska ut och springa i terräng. Jag kikade in på skorna för jag var lite nyfiken och det var inte helt oväntat Salomon och Merrell som hade ganska mycket och bland kläderna så var det Salomon och Craft som dominerade. Hösten kommer ju trots allt närmre och idag är det skönt att sitta i soffan för i Stockholm är det lite ruskigt väder med regn emellanåt.

Besöket på Outnorth slutade idag med ett köp av Silvas pannlampa X-Trail Plus. Just den pannlampan testade jag faktiskt i vintras och var nöjd, så nu när den dessutom var på rea var det bara att slå till. För snart är det väl mörkt ute på kvällarna.

Silva X-Trail Plus

Share Button