Testa Hälsoloppet

På onsdag kväll går Hälsoloppet i Huddinge, ett lopp som jag haft förmånen att lotta ut en startplats till. Vinnare blev Agnes och jag önskar henne stort lycka till! Men alla ni som deltog i utlottningen hade också förslag på vad ni vill jag ska skriva mer om i bloggen och jag ska göra mitt bästa för att skriva mer om dessa ämnen.

Jag skulle också sprungit Hälsoloppet på deras snabba bana, men jag måste dessvärre jobb på onsdag kväll. Men ni som inte är anmälda och vill testa er form på 5 eller 10 kilometer i Huddinge på onsdag kväll har möjlighet att efteranmäla er. Efteranmälan går bra att göra på parkeringen utanför Ronald McDonald Hus mellan 16:00-18:00 på tävlingsdagen. Läs mer på Hälsoloppets hemsida.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Jag ska inte heller springa eftersom jag inte tränat för milen i sommar och inte är riktigt taggad för det men för er andra läsare kan jag verkligen rekommendera Hälsoloppet, bra arrangemang, inte lika trångt och hypat som Hässelbyloppet men en lika snabb bana!

  2. Staffan: Ja, till skillnad från Midnattslopp och Hässelbylopp är det säkert större chans till en bra tid på en snabb bana.

  3. Hej! Jag sprang igår Hälsoloppet för första gången och jag instämmer , verkligen ett löparlopp med mindre folk, lika snabb bana som Hässelby och många föreningar som deltog. Superkul! Synd att du inte var där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *