Hemma från alperna och vilodag igår. Men idag var det rätt ut i hetluften igen. Dubbla pass med företagslöpningar där jag var tvungen att springa själv också. Det är klart att det känns lite i benen fortfarande från förra veckans backar men det här med företagslöpningar är kul för det ger mycket energi tillbaka. Idag körde jag också med ett nytt företag och det är alltid lite speciellt första gången.

Annars är det inte så ofta jag kör dubbla träningspass själv hemma. Men när man är iväg på träningsläger blir det dubbla pass desto oftare. Och dubbla pass går ju bra, men man får tänka sig för så att man planerar in vad man ska kombinera ihop på samma dag men också ta hänsyn till vilka pass man hade dagen innan och vilka pass man tänkte köra dagen efter.

Run Happy Running Sweden

Share Button