Efter en svintidig morgon, en flygresa som jag mest slumrade igenom och en bussresa in till byn så kom vi vid lunchtid fram till Bad Gastein i Österrike. Jag ska vara här en vecka med STS Alpresor och hjälpa till som löpledare på deras löparvecka. Efter en snabb lunch i solen, lite jobbpysslande inför morgondagen blev det en liten stunds vila. Efter vilan joggade vi några kilometer och kollade av läget inför morgondagens träning.

Hotellet är fint och från hotellrummets både balkonger ser man lite berg. Lite välkomstinfo från platschefen med lite tillhörande gott i glaset och se en 3-rätters på hotellet med några av resans deltagare. Sen blev det faktiskt inte så mycket mer för idag när alla var ganska trötta efter en tidig morgon i Sverige. Men nu är vi på plats och imorgon kör vi igång träningen lite mer på riktigt.

2013-08-17 16.32.07

2013-08-17 16.36.43

2013-08-17 16.36.54

Med på dagens rekarunda var också Johan, Frida och Sara!

Share Button