Nu är det inte många timmar mellan träningspassen. För idag var jag uppe med tuppen och sprang veckans morgonjogg. Klockan var bara 06:40 när jag tog mina första stapplande steg och då hade jag haft problem med att få upp ögonen precis innan. Så det var väldigt tidigt för mig, inte minst för att jag somnade ganska sent, efter 2 gissar jag. Och jag tänkte faktiskt att det var ju ändå okej nu, nu i sommar vi har fantastiskt väder och redan när man kliver upp ser man hur fint det är utöver Nissan. Så hur ska det gå senare i höst och vinter när det är mörkt, kallt och ruskväder? Ja, ja, då är det ju bra att komma in i matchen nu så kanske det blir lättare sen.

Men idag fungerade löpningen lite bättre direkt från start jämfört med förra veckans morgonjogg. Jag var inte alls lika stel och fyrkantig i kroppen och jag var inte så stel i nacken/halsen som jag var förra veckan när jag hade svårare att få luft. Idag kände jag mig mer som en liten ”spelevink” som var ute och sprang lite. Jag sprang utmed Nissan så mycket vatten idag med, jag gillar det. Den ligger ofta stilla och blank och det speglar sig fint. Det märktes att jag var uppe tidigt för gatlyktorna var fortfarande tända. Men det konstiga var, jag såg faktiskt 2 andra som var ute och sprang!

2013-08-10 06.47.06

2013-08-10 06.59.13

2013-08-10 07.00.28

Share Button