Efter en liten jobbdag i Göteborg och sommarens glass i Läjet kom jag hem vid 7-tiden. Jag hade inga planer för kvällen, satte mig i solstolen på balkongen och stekte lite i kvällssolen när det slog mig. Jag kunde ju inte bara låta solen försvinna ner utan att jag sprang en liten sväng på stranden. Ingen tvekan, här skulle ut och njutas.

Jag bytte om snabbt, tog på mina adios boost och mina solbrillor och gick ut. Men, jag hade ingen klocka och det kändes helt naturligt. Jag hade koll på solen, klockan var snart 8 men solen hade fortfarande en stund kvar. Jag sprang bort till närmsta stranden och tankarna flög omkring. Jag tänkte egentligen inte på träning och löpning, det kändes inte som jag var ute och tränade. Jag var bara en livsnjutare som var glad över att sommaren har varit så bra som gjort att jag kunnat springa på stränder så mycket som jag gjort. Jag vet vilken typ av bilder jag postat på mitt Instagramkonto och det säger en del av både hur sommaren har varit, vad jag har gjort och vad jag gillar.

2013-08-09 20.31.58

Jag är inte bara löpare, jag är livsnjutare också! :)

Share Button