Som jag skrev för några dagar sedan har det inte sett så ljust ut för en start i söndagens Stockholm Ultramarathon. Och jag känner att jag måste berätta klart och tydligt att jag har bestämt mig, det kommer bli ett DNS. Anledningen är helt enkelt att min krånglande vad inte har blivit tillräckligt bra. Jag känner att jag kan träna hur jag vill, men känner ibland av det efter passen eller morgonen efteråt. Så jag skulle säkert kunna delta men jag känner att risken att jag får sviter efter loppet, som påverkar både resan till alperna senare i augusti och träningen inför höstens lopp, är för stor. Det är ju trots allt så att jag bara skulle deltagit ”just for fun” medan jag ser fram emot att göra bra resultat i några av höstens lopp.

Stort lycka till alla ni som ska springa Stockholm Ultramarathon på söndag!

Run Happy !!

2013-05-22 22.48.53

Share Button