TT med RS

I förmiddags lämnade vi ett Halmstad utan regn men vi kom inte långt förrän vi åkte in i regnet och sen har det regnat där jag varit resten av dagen. Vi kom fram till Stockholm så att jag hade tid att vara med på Tough Tuesday med Running Sweden och ja, visst regnade det. Allt blev väldigt blött och vi får se hur lång tid det tar för skorna att torka. Jag gillar inte regn.

För Running Sweden är det nu ett fokus mot Lidingöloppet på träningarna så idag innehöll passet både tusenmetersintervaller och långa backintervaller. Man sluta aldrig att förvånas över är hur jobbigt det kan bli att springa i backe, nästan hur långsamt man än springer. Och den fart man börjar springa i kan kännas lugn för att några sekunder senare kännas tung och flåset hörs lång väg. Det är bra, benen ska få jobba!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Du verkar va en bra man, stark & grymma fritidsaktiviteter :) Jag gillar inte heller regn! Hellre solnedgång & strand när man springer…

  2. Nej usch och fy för regn. Usch och fy för backintervaller också för den delen. Eller ja, i alla fall när man är mitt uppe i dem… :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *