Jag har blivit lite bättre på att inte dra mig för att själv sticka ut på en lagomlång runda, typ 2 mil. Tidigare tyckte jag det kändes långt och det tog emot att sticka ut på en sådan runda själv, men i grupp har jag inte haft några problem med distansen. Men jag känner att det börjar släppa och idag kom jag ut på en ny 2-milarunda. Idag blev det i stora drag 12 km ut mot Tylösand utmed den numera kända stigen och hem cykelvägen in till stan.

Det kunde blivit lite längre men jag hade en tid att passa. Jag tog det ganska lugnt på vägen ut och snittade runt 4:30 min/km och eftersom det ”bara” skulle bli totalt 2 mil tänkte jag att jag får dra på lite på vägen tillbaka, där dessutom underlaget och sträckningen är lite snällare. Så hemvägen gick i strax över 4 min/km och det kändes ganska okej. Även om jag vet att det är långt kvar till att jag är i någon toppform för höstens lopp så kändes det lite som att det kanske börja hända något, så nu ser jag lite mer positivt på höstens tävlingar och jag hoppas att vaden är med mig.

2013-07-21 18.15.19

Den här bilden utmed stigen som jag tog för några dagar sedan fick väldigt många ”likes” på Instagram.

Share Button