Efter några dagar med träning som känns i form av backar, korta intervaller och långpass så kändes jag att idag behöver benen, med vaderna i täten, lite lugnare träning. Efter en dag på stranden och lite Tour de France så var jag lite småseg men med tokvarmt ute hade jag inga problem att byta om och sticka upp till Galgberget för en liten runda.

Planen var ett varv på 3:an, men Sara tyckte inte att marathonlöpare sprang 3 kilometer så jag fick ta ett varv på 5:an istället. Det gick ju faktiskt bra det med. Jag kände lite i vaderna från början när jag joggade iväg men det försvann efter någon kilometer och mitt sköna joggtempo försvann väl där någonstans också. Det blev snarare en skön runda i behagligt tempo där jag kände att det rullade på bra och träningsvärken i vaderna försvann. Ungefär så som jag tänkt mig passet helt enkelt.

Share Button