Långpass med Ingmarie

Igår tänkte jag lite på att jag skulle försöka få till ett längre pass och jag kom ihåg att Ingmarie hade nämnt att hon gärna hängde med. Några sms senare hade vi bestämt tid vid Brottet 9:30 idag. Vi hade en runda i tankarna och för att jag skulle få en lite längre runda så mötte jag Ingmarie vid Brottet och efter rundan sprang jag tillbaka till Brottet och lämnade Ingmarie innan jag sprang tillbaka hem igen. På så sätt fick jag ihop 28,5 km i 5-fart.

På det stora hela så var det ett långpass helt i min smak. Fint väder, lagom lång runda, lagom tid på dagen och med sällskap. Och framförallt, vi höll ett väldigt behagligt tempo och tiden och kilometrarna rullade på helt enkelt. Jag tänkte aldrig på att det kändes som långt, jobbigt eller lång tid. Men jag tänkte på hur långt det är att springa 100 km och hur lugnt man måste ta det, men också att man kommer bli snortrött även om man inte springer så fort.

31463_10151817620949529_1792568619_n

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

 1. Hej! Tack för alla bra tips om löprundor i Halmstad . Är en glad motionär och har helt plötsligt blivit löpfrälst. I mars kunde jag inte springa 10 min i sträck nu kämpar jag på och springer 10 km. Det går inte fort men är kul. Efter inspiration från din blogg sprang jag från Tylösand till Brottet. Fantastisk väg längs med havet. Ha en bra dag!

 2. Ja tack för i dag!
  Men jag tror du sprang längre… Om vi höll 5-fart och jag kutade i 2 timmar borde det bli 24 km och du sprang ju fram o tillbaks en gång till. Eller tänker jag fel?

 3. Lotta: Oj, tack för din kommentar! Underbart att få såna kommentarer och vilka fantastiska framsteg du har gjort om du nu springer 10 km, väldigt bra kämpat! Jag springer gärna med dig någon dag om du har lust! Maila mig på snabbafotter@gmail.com

  Ingmarie: Hmm, ja, en liten gåta. Jag fick ihop 28,5 km på 2:20. Och har du nära till Brottet borde jag ha ca 6 km längre än dig (3+3 km). Vet faktiskt inte.

 4. Ja, 100 km är sjukt långt! Kul utmaning.

  Låter som ett skönt långpass. Jag måste också komma igång med mina. Du vill inte hänga med & köra på Lidingö så vi får träna i rätta spåret någon dag? Om du inte tycker jag är för långsam.. :)

  Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *