Igår tänkte jag lite på att jag skulle försöka få till ett längre pass och jag kom ihåg att Ingmarie hade nämnt att hon gärna hängde med. Några sms senare hade vi bestämt tid vid Brottet 9:30 idag. Vi hade en runda i tankarna och för att jag skulle få en lite längre runda så mötte jag Ingmarie vid Brottet och efter rundan sprang jag tillbaka till Brottet och lämnade Ingmarie innan jag sprang tillbaka hem igen. På så sätt fick jag ihop 28,5 km i 5-fart.

På det stora hela så var det ett långpass helt i min smak. Fint väder, lagom lång runda, lagom tid på dagen och med sällskap. Och framförallt, vi höll ett väldigt behagligt tempo och tiden och kilometrarna rullade på helt enkelt. Jag tänkte aldrig på att det kändes som långt, jobbigt eller lång tid. Men jag tänkte på hur långt det är att springa 100 km och hur lugnt man måste ta det, men också att man kommer bli snortrött även om man inte springer så fort.

31463_10151817620949529_1792568619_n

Share Button