Ikväll gick vi till Sannarps IP som bara ligger 10 minuters gångväg hemifrån, så skönt när allt är nära. Det var här som lag-SM i friidrott avgjordes förra helgen under SM-veckan i Halmstad. Jag hade ingen träningsplan för dagen när jag vaknade i morse men så blev det att vi gick bort till banorna på Sannarp och då fick ju intervaller i någon form stå på programmet.

Jag tänkte att några 800-ingar och några 300-ingar skulle bli lagom. 800-ingarna borde utan problem kunna gå i runt 3:40-fart och 300-ingarna i runt 3:20-fart. Men nähäpp, så lätt var det tydligen inte. Efter två 800-ingar i en fart runt 3:40-3:45 var jag trött och inte så nöjd. Nu fick det bli 300-ingar. Jag körde fyra stycken i runt 3:15-fart och det kändes enklare. Okej, det var lite blåsigt, men slutsatsen är att jag inte är i någon vidare form just nu och att jag behöver mer träning av den här typen. Så jag hänger läpp lite men hoppas att jag efter nästa intervallpass är med i matchen igen.

adidas adios boost 2

Jag körde med mina adidas adizero adios boost, igen…

Share Button