Idag har det varit och är fortfarande en riktig idrottssöndag. Jag började med att gå ut och heja på grymma Bea i triathlontävlingen här i Halmstad idag. Jag tror det är fjärde triathlontävlingen jag tittar på här i Halmstad sen jag kom hit för 10 dagar sedan. Halmstad, triathlonstaden!? Gärna för mig (även om jag bara är åskådare). Bea, vars mål var att komma i mål, gjorde en grym insats och ni kommer säkert kunna läsa allt om den här på hennes blogg.

2013-07-14 09.47.14

Här är Bea på väg ut på cyklingen!

Efter det tog vi bilen och letade upp ultralöparen Ann-Sofie som var ute på en longrun och jag följde med en liten bit. I en longrun på över marathondistansen på träning handlar det mer om att vara ute länge än att det går fort och det kändes både skönt och annorlunda att kunna springa och prata hela tiden om allt möjligt utan att vara det minsta andfådd och ändå få träning. Vi skulle avsluta med glass, det var mitt mål, men jag är inte ensam om att gilla bästa glasstället så kön var så lång att det inte blev någon glass. Jag hoppas på ny chans senare i sommar!

Nu är vi tillbaka hemma och laddar för sammandraget av dagens Tour de France på Eurosport, grymt kul att se och höra de coola kommentatorerna Vacchi/Adamsson. Lite senare ikväll är det friidrott på tv och även mer triathlon, men inte från Halmstad utan från Frankfurt. Sen får man väl fundera på om man ska göra något idrottsaktigt imorgon. Vad skulle man göra utan idrotten?

Share Button