Det är triathlon i Halmstad imorgon och stan har fått finbesök av Bea och Alex. Vädret fortsätter att vara perfekt och idag fick jag också möjlighet att springa i finvädret. Alex ska inte vara med på triatlhon imorgon så vi sprang Prins Bertil stig från Halmstad till Tylösand medan Bea passade plats på stranden i Tylösand och laddade inför morgondagens triathlon. Vi drog iväg vid 10-tiden och fick en riktigt fin resa ut till Tylösand och även om jag springer denna sträcka förhållandevis ofta så tröttnar jag aldrig. Väl framme i Tylösand såg vi att stranden var precis så full som den bör vara en solig sommardag i juli.

Vi hittade Bea på stranden och inte oväntat blev det bland annat en del idrottssnack. Och det riktigt märktes hur Bea taggade till inför loppet imorgon, riktigt häftigt. Att man är så fokuserad så att det riktigt märks i luften redan dagen innan. Coolt!

Jag hade jättegärna tittat på tävlingarna här imorgon, skitkul att titta på triathlon, men om bara halsen är tillräckligt bra har jag en annan utmaning som väntar mig själv. För Ann-Sofie hälsar också på i Halmstad och hon har lite planer för imorgon som jag borde vara med på om kroppen vill.

2013-07-13 13.17.28

Mina underbara adidas adizero adios boost!

2013-07-13 17.18.32

Självklart var jag tvungen att kolla in After Beach lite senare på dagen! Bra drag!

Share Button