Läget är både bra och mindre bra. Det är sommar, sol, fantastiskt väder och tid till att träna. Men jag har inte varit helt frisk. Hostan har stört mig sedan i måndags. Och det är helt klart så att jag tappar motivation när jag inte kan träna själv och även om jag har en massa annat att skriva om på bloggen så hittar jag inte riktigt skrivarglöden för att göra det.

Men hostan är lite bättre idag tycker jag, men det tyckte jag igår runt lunch också för att sen få en jobbig och hostig kväll. Men nu är planen att testspringa lite med Alex imorgon och jag hoppas det går bra. I så fall väntar att längre träningspass med Ann-Sofie på söndag. Så förhoppningsvis blir hostan fortsatt bättre och jag har fått in träning både lördag och söndag och känner mig taggad för ny solig träningsvecka på måndag.

Håll ut i sommarvärmen, jag kommer tillbaka!

Halmstad Tylösand 9

Halmstad Tylösand 7

Idag hade vi lunchdejt med Ingmarie på stranden och jag försöker tagga till för ett ultralopp!

Share Button