Jag har drabbats av hosta och det känns ändå ner i magen när jag hostar. Det kanske i och för sig säger mer om mina magmuskler än om hur jobbig hostan egentligen är. Ja, ja, jag tycker hostan är lite jobbig i alla fall och jäkligt onödig!

Ingen träning för min del idag, så istället har jag tänkt lite på mitt ultralopp den 4 augusti. Det känns fortfarande kul och jag hoppas att jag är frisk så att jag kan ställa upp. Det känns som jag har en avslappnad inställning inför loppet och jag hoppas det fortsätter så. Jag har vid flera tillfällen tänkt anmäla mig till ett nytt ultralopp så det känns kul att det äntligen har blivit av. För att boosta mig själv lite extra så har jag idag också läst igenom några tips av olika ultralöpare som har olika bakgrund inom ultralöpningen och därmed olika tips att komma med. De tips jag läste hittar du här.

Share Button