Jag vilade igår efter att i måndags fått ihop dryga 2 mil i flexibel 5-fart. För även om det passet gick bra med tanke på min tidigare strulande vad så kanske jag inte borde gå på för hårt nu direkt, trots att det är sommar, semester, grymt fint väder och tid till att träna. Och även om det finns annat man kan träna är det ju springa jag helst vill göra. Idag blev en liten blandning när jag mest skulle ut i skorna en stund. Jag sprang först 3 kilometer bortåt i lugn fart och sen efter 1-2 minuters återhämtning sprang jag tillbaka i något som skulle vara snabbare fart. Vägen tillbaka blev runt 3:50-fart de två första kilometrarna och sedan ner mot 3:30 på sista kilometern. Så nu har jag testat vaden för fart också och det gick bra.

Men så här en stund efteråt känner jag att jag är lite trött i framsida lår, inte ont, absolut inte. Men lite trött och det kände jag också efter mitt längre pass i lördags. Så jag antar att även om jag sprungit lite till och från de senaste 6 veckorna så har jag kanske tappat lite i framsida lår. Men det kommer säkert tillbaka ganska snabbt när jag väl kommer igång och kan träna lite mer.

2013-07-08 17.52.27

Det var varmt idag kan jag meddela!

Share Button