Nu har ni en fin chans att starta hösten på allra bästa sätt, genom att springa Hälsoloppet i Huddinge.

Hälsoloppet arrangeras i samarbete mellan Huddinge AIS och Ronald McDonalds Hus, hälften av överskottet går till verksamheten kring sjuka barn inom Ronald McDonald Hus i Huddinge. Så ni springer inte bara för er egen hälsa utan stödjer även barnens chanser att få en bra rehabilitering.

Satsa på att sätta personligt rekord på 5 eller 10 kilometer på denna flacka bana som springs på asfalt. Det är en varvbana så de som springer 10 km springer två varv. Banan är kontrollmätt. Har du tur så finns det också farthållare som siktar på en tid som sammanfaller med ditt drömtid i loppet. Förra året hade man runt 400 deltagare, vilket är ett begränsat antal så att det inte bör bli så trångt som det lätt blir på till exempel Midnattsloppet.

Loppet går onsdagen den 28 augusti och med tanke på hur de större loppet snabbt fyller helgerna under sensommaren välkomnar jag de lopp som går en vardagskväll, speciellt som det är en förhållandevis kort distans. Att loppet går i slutet av sommaren gör det också till en bra värdemätare hur sommarträningen har gått och ett avstamp inför höstens resterande tävlingar.

Anmäl dig snabbt för de 200 först anmälda får en funktionströja och ja, i skrivande stund finns det fortfarande funktionströjor kvar till de som anmäler sig snabbt.. För mer information och anmälan klickar du in på Hälsoloppets hemsida.

Jag har också fått möjligheten att tävla ut en startplats till valfri distans i Hälsoloppet. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar på detta blogginlägg och svara på frågan:

Vad tycker du att jag ska skriva mer eller mindre om här på bloggen?

Jag planerar också att springa loppet, eventuellt som farthållare. Så häng med!

Share Button