Den här uppmaningen, ”Drick mer vatten”, är inte minst till mig själv, men jag gissar att det är många som behöver tänka på det i sommar. Idag var det varmt ute och såhär framåt kvällen kan jag känna mig lite dåsig och hade jag dessutom tränat ute på dagen hade det blivit ännu värre. Så ett (av flera mission) jag ska ha i sommar är att dricka mer vatten.

Vatten är inte direkt min favoritdricka, men jag kan vara bra på att dricka det i tillräckliga mängder när jag vet att jag behöver det några dagar inför ett långt lopp, så jag borde kunna dricka det nu under sommarn också. Jag ger mig själv en liten utmaning och säger att jag ska dricka en liter vatten om dagen. Det kan låta lite, men det är en liter mer vatten per dag än vad jag brukar dricka.

Drick mer vatten

Kom igen nu, nu dricker vi mer vatten i sommar!

Share Button