I jobbvardagen bokas ofta kalendern upp med en massa möten om både det ena och det andra. En del möten känns viktiga för jobbet och en del faktiskt mindre viktiga. På samma sätt som en del möten känns nödvändiga och en del mindre nödvändiga. Men ibland bestämmer man inte själv utan deltar och hänger med på det man förväntas göra och så är det med det.

Men sen finns det möten jag har inom mitt intresse i träningsvärlden och inte helt oväntat känns de mötena alltid så mycket roligare, så mycket mer inspirerande och jag känner att jag bubblar av lust på ett helt annat sätt. Jag känner helt klart att jag är på rätt väg när jag tar steget att jobba mer inom träningsområdet. Idag hade jag ett sådant möte och det ska bli intressant att se vad som kommer ut av det.

Gotland 061

Jag gillar verkligen att jag har börjat jobba med träning! 

Share Button