För att bli en bättre löpare behöver man naturligtvis springa en del men med hjälp av olika övningar kan du lära dig att springa både effektivare och snabbare samtidigt som du minskar risken för skador. Kombinationen av konditionsträning och ett effektivt löpsteg kan göra din löpning både roligare och öka dina chanser till att prestera bättre.

Alla kan vara med på denna kväll, oavsett om du precis börjat springa eller om du är en van löpare som vill ta din löpning till en ny nivå. Vi fokuserar främst på löpteknik, styrka samt rörlighet så därför spelar det ingen roll hur snabbt eller långt du brukar springa. Det behöver inte vara så komplicerat som många kanske tror utan tvärtom både roligt och enkelt.

Vi som håller i kvällen är löpcoacherna Ingmarie Nilsson och Kenth Svensson. Två löpare som tillsammans har sprungit i mer än 50 år och hunnit avverka hundratals lopp i olika längd, allt från 800 meter till ultralopp.

På ett enkelt och konkret sätt kommer vi att förklara och praktiskt visa en mängd olika löpskolnings-, löpstyrke- och rörlighetsövningar. Eftersom vi alla har en individuell löpstil kommer det finnas möjlighet att få individuell coaching, vilket är möjligt eftersom vi är två löpcoacher på plats. Vi vill alltså fokusera på allas individuella behov.

Datum för kvällen med oss löpcoacher är tisdagen den 2 juli klockan 17:30-20:00 i Tantolunden på Södermalm i Stockholm. Samling vid minigolfbanan nere vid vattnet. Max antal på kursen är 12 deltagare och minimum för att kursen ska bli av är 6 deltagare.

Pris: 600 kr/person. Betalas kontant på plats. Först till kvarn gäller!

Frågor och anmälan mailar du till: snabbafotter@gmail.com eller ingmarie17@gmail.com

Våra hemsidor: www.snabbafotter.se och www.yoging.se

Varmt välkommen!

IMG_4523lop2

NYC 172

Share Button