Gymmet på resan

Jag är på lite resande och än så länge har det inte blivit någon löpning utomhus (jag kom iofs bara fram igår). Men nu har jag faktiskt varit på hotellets gym och där var jag minsann inte ensam. Ensam om att prata eller förstå svenska eller norska däremot, det var jag nog. Ett lagom stort hotellgym, inte så mycket prylar, men ganska gott om yta. Och maskinerna var upptagna av mer långväga turister så jag höll mig i stretchinghörnan. Det var helt okej för mig och kroppen behöver stretchas en del så jag kämpade på en liten stund. Det var till och med en kille som kom fram och ville prata franska eller engelska och när vi väl fick igång snacket så undrade han över en av de övningar jag gjorde. Då kände jag mig lite duktig…

adidas adizero takumi sen

Dagen till ära hade jag mina adidas adizero takumi sen!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hej! Första kommentaren på en av de få bloggar jag följer. Gillar jättemycket när du/ni är ute och reser och man får lite ”löpturism-tips”.
    Vad heter hotellet ni bor på? Fortsätt tipsa mer! Blir lite sugen på att locka dit familjen nästa år… Ska bli jättekul att höra om loppet/arrangemang etc – har hittills aldrig sprungit ett lopp utomlands men nästa år kan nog bli året då det händer!

  2. Nina: Åh vad kul att du följer min blogg av alla bloggar som finns ute i vimlet. Och kul att du är sugen på kobinationen resa och springa, jag tokgillar konceptet. Jag har inte riktigt haft energi för att samla ihop till ett ”slutgiltigt” inlägg om Tromsö men ska försöka göra det, inte minst nu när jag vet att du kanske ser fram emot det. :-) Och ja, absolut att du ska testa ett lopp utomlands, maila mig gärna på snabbafotter@gmail.com om du vill ställa en massa frågor om vad som kan vara lämpligt lopp utifrån vad du/ni vill och vad som kan vara bra att tänka på.

    Ingmarie: Ja, faktiskt! Men det kan alltid bli bättre…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *