Jag är på lite resande och än så länge har det inte blivit någon löpning utomhus (jag kom iofs bara fram igår). Men nu har jag faktiskt varit på hotellets gym och där var jag minsann inte ensam. Ensam om att prata eller förstå svenska eller norska däremot, det var jag nog. Ett lagom stort hotellgym, inte så mycket prylar, men ganska gott om yta. Och maskinerna var upptagna av mer långväga turister så jag höll mig i stretchinghörnan. Det var helt okej för mig och kroppen behöver stretchas en del så jag kämpade på en liten stund. Det var till och med en kille som kom fram och ville prata franska eller engelska och när vi väl fick igång snacket så undrade han över en av de övningar jag gjorde. Då kände jag mig lite duktig…

adidas adizero takumi sen

Dagen till ära hade jag mina adidas adizero takumi sen!

Share Button