Midnight Sun Marathon i Tromsö

Nu på förmiddagen när detta blogginlägg publiceras börjar midsommarresan som inte har ett målet en vanlig midsommarfest. Istället går resan till Norge och Tromsö där det ska springas Midnight Sun Marathon i Tromsö kommande helg. Vilken distans av de som erbjuds är dock inte helt klart, men det kommer inte bli marathon. Jag har egentligen inte tänkt på detta lopp tidigare men nu när jag är på väg dit ska det bli riktigt coolt och jag är nöjd med att det blir av. Det blir en löparresa som åker raka vägen in på livsnjutarkontot.

Salt27

Jag hoppas på många coola bilder från kommande resa till Tromsö!

Salt12

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Ha det toppkul! Var också lite sugen på det loppet men för mig går midsommartrippen åt andra hållet på jorden istället.

  2. Ja fler coola bilder ser jag gärna mer av! De här två är ju riktigt schyssta :)
    Ska definitivt försöka komma ihåg Tromsö till nästa år. Är lite sugen på att springa Strömstadmilen på semestern… Också livsnjutarlöpning :)
    Ha det gott båda två!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *