Idag fick jag till en riktigt kul och bra träningskväll. Sista arbetsdagen på kontoret den här veckan och sen hem och byta om för att coacha ett gott gäng i (förhållandevis) korta intervaller. Ett bra intervallpass där de verkligen kämpade som tusan och jag hoppas de känner sig lika nöjd som jag med passet.

Efter en glass på väg hem såg jag på facebook att Petra var på väg till Krillan för lite längre banintervaller. Och jag tänkte, varför inte. Jag är ju ombytt och kan lika gärna fortsätta lite och få lite mer träning i kroppen. Jag åkte dit, hann slänga glasspinnen innan jag kom in på Krillan och Petra var redan där och värmde upp. Själv gjorde jag inte så mycket, jag hade ju redan varit igång ett tag. Än så länge är jag inte på ”humör” att springa intervaller för egen del, så att springa med och hålla fart i Petras tempo kändes väldigt lagom.

Det var längesen jag sprang på bana, men det kändes ungefär som det brukar göra, i alla fall i tankarna. För tankarna sa mig något i stil med att detta är bra träning för snabbheten, detta borde jag göra oftare. Och i både Halmstad och Stockholm har jag ganska nära en tartanbana så det får nog bli några besök på en röd bana i sommar.

2013-06-18 19.28.20

Share Button