Avslutning – Run like Dell

Ikväll var det dags, en liten sommaravslutning med ett företag som jag och Running Sweden har tränat sen is, snö och kyla var ett ständigt stående inslag varje måndag kväll när vi sprang ut i mörkret i vintras. Att ta sig dit och göra sitt jobb som löpcoach känns hur naturligt som helst och det är kanske inte så konstigt för jag har ju sprungit väldigt länge och jag har alltid gillat att hjälpa andra framåt inom löpningen.

Redan på väg tillbaka från träningen i Hagaparken började deltagarna summera våren och tacka så mycket för all hjälp de fått. Den positiva feedbacken fortsatte när vi kom tillbaka och de vill gärna fortsätta i höst. Att få vara en del av detta och ta emot den respons och glädje deltagarna utstrålade känns hur bra som helst. Jag hoppas jag får vara en del av detta även i höst.

2013-06-17 20.07.53

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

 1. Hej!

  Hvor kul at læse, at du har haft det sjov med vores running club for medarbejdere.

  Jeg er sikker på, at det har været ligeså begejstret for samarbejdet, og vi takker for den fine feedback du har givet, her på din blog.

  Hav en bra sommer.

  Med venlig hilsen

  Karina Hansen
  Dell | Social Media & Communities Professional
  Følg os på Twitter: @DellLyssnar og Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *