En söndag i sol med inslag av moln, men inget regn. Vad gör man, ja, idag blev det en utflykt till Torekov och en kvällsjogg på Galgberget. Sommaren är verkligen här, men turisterna har inte riktigt invaderat oss ännu. Idag blev det en utflykt till pittoreska Torekov för lite lunch och strosande. Det känns som ett lagom litet mini-bohuslän och lugnet före stormen. Det snickras lite samtidigt som lunchrestaurangerna fylls i lagom takt. Att blicka ut över havet och Hallands Väderö ingår naturligtvis också.

Jag har inte direkt rivstartat igång löpningen sedan jag märkte att vaden håller, men idag kände jag att jag borde springa en liten sväng. Jag vet att jag tappar väldigt lite om jag inte springer på ett par veckor, men känslan kan ta ett par pass att få tillbaka. Så idag ville jag bara springa en sväng och det blev 2 varv på bästa Galgberget i Halmstad. Galgberget funkar alltid, slingan på 3 kilometer är lagom lång och är lagom varierad. Och under varje varv kommer man förbi en utsikt ut över stan, nästan svårt att inte stanna till och bara andas lite extra just där.

torekov 16

Klart att pajasen var tvungen att klättra lite och leka sjöjungfru!

IMG_2962

Inte jättetrött efter dagens runda!

Share Button