Sara fick låna lite träningsprylar från Casall och deras koncept HIT igår fick jag vara med och testa lite.Det här har egentligen inte varit min typ av träning, men det var fint väder och jag ville vara utomhus och jag kunde ju alltid se lite vad det var för något. Det blev lite stationsbaserad träning och jag kände mig ganska positiv till att testa lite av varje, till och med så jag hittade andra redskap som redan fanns på plats (en parkbänk) till min träning.

Många av redskapen vi hade kände jag igen sedan tidigare, även om jag själv inte testat alla. En del redskap har funnits för alla ett tag, en del har man sett inom olika idrotter och den kanske mest spännande, den för fallskärmslöpning, har friidrotten använt länge. Men Casall har plockat ihop ett antal redskap och paketerat det bra. Att nästan alla redskapen kommer i en påse är naturligtvis väldigt praktiskt så att ta med några redskap till parken eller liknande är absolut inga problem.

När Sara körde lite mer strukturerat så körde jag lite mer prova-på och hitta-på och jag var nöjd med det för den här gången. Det som slår mig mest så här i efterhand är två saker, dels enkelheten med redskapen och dels det faktum att det som kan se så enkelt ut kan vara ganska jobbigt. Sen tror jag för egen del att jag behöver ett litet program så jag vet vad jag ska göra och varför jag ska göra vissa övningar. Jag har ”tyvärr” lite svårt att bara göra en massa övningar om jag inte vet vad de är bra till.

fallskärmslöpning casall

parkbänk 6

viktväst Casall

Casall HIT påsar

klassiskt hopp snabba fötter

Jodå, ett klassiskt hopp med SnabbaFötter var träningen värd!

Share Button