Vi glömmer fort!

Det har gått två dagar sen Stockholm Marathon. Ett Stockholm som bjöd på väldigt varierande förhållande med ganska varmt första timmen för att sen bjuda på mer och mer regn ju längre dagen gick, om jag kommer ihåg rätt. Många hade en tung dag på gatorna och över 1000 löpare bröt loppet. Men oavsett om man valde att bryta eller hade en tung resa men ändå sprang i mål så är det vanligt att vi snabbt kommer tillbaka i sinnet. Kroppen är inte återhämtad och vi känner fortfarande av våra skavanker i kroppen från maran, men i huvudet funderar vi redan på nya utmaningar, nya mål, oavsett vad nästa utmaning är.

Det tycker jag är coolt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. De kan man kalla inställning!
    Jag tänkte höra med dig om du följet någon bra löpar blogg eller någon som du vet är bra och kan rekomendera? Vill bara läsa mer och mer om löpning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *